Nuca, medicamentul toamnei, pentru stomac, inima, sistem nervos – Ce se întâmplă dacă mănânci miere cu nuci

Miere și nuci, elixirul sănătății. Două superalimente fac minuni împreună. Luate împreună și constant, creează un scut în jurul sistemului imunitar.

Două superalimente care fac minuni în organism. Luate împreună și constant, creează un scut în jurul sistemului imunitar, protejând în felul acesta de multele afecțiuni în fața cărora persoanele cu imunitatea slăbită nu rezistă.

Într-adevăr, rutina este importantă. Așa că administrarea zilnică dimineața este recomandată. O linguriță de miere cu nuci înaintea micului dejun face minuni în corp.

Combinația celor două este miraculoasă, dacă te simți stresat sau epuizat.

Mierea și nucile au dovedit, de-a lungul miilor de ani, că au proprietăți super benefice în păstrarea sănătății și prevenirea bolilor.

Oamenii de știință le-au dovedit științific eficacitatea: ambele conțin vitamine și minerale importante, dar consumate împreună devin un adevărat elixir.

Iată ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci regulat miere și nuci

Scapi de îndată de migrene și dureri de cap
Se normalizează sistemul digestiv: scapi de constipație
Te refaci imediat după ce ai născut
Mierea și nucile sunt indispensabile femeilor: conțin substanțe care îmbunătățesc fluxul sangvin pelvic, crescând în felul acesta libidoul
Bărbații devin mai virili dacă încep să consume miere și nuci
Întăresc imunitatea: o linguriță zilnic te va ține departe de gripă, viroză, răceală. Dacă deja ai răcit, te vei reface mult mai repede consumând miraculoasa combinație de miere cu nuci
Recomandată în cazuri de anemie: cele două superalimente conțin fier, zinc, mangan, magneziu
Mierea și nucile stabilizează tulburările metabolice
Fac minuni pentru sănătatea creierului: sunt un adevărat combustibil în perioadele de sesiune
Nucile conțin ingrediente care te scapă de durerile reumatice
Cel mai indicat este să amestecați 200 g nuci în 800 g miere și să luați o linguriță în fiecare dimineață. Rezultatele nu vor întârzia să apară.

Atenție, acest articol este informativ și nu înlocuiește consultul medical de specialitate. Mergeți la medic dacă ceva nu este în ordine.

Sursa – doctorulzilei.ro
(Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.)