Ce mult ii place lui Florin Călinescu viața la țară, printre găini și iezi! Juratul de la Românii au talent este o persoană extrem de modestă. Uite ce vilă are

Florin Calinescu a vorbit despre viata la tara si tot ce il bucura acolo, in comuna copilariei sale, unde s-a retras pe timpul pandemiei de coronavirus. Calinescu are gaini, porci, bibilici si caini.

Dacă la tv îl vedeţi îmbrăcat la patru ace, iată că atunci când ajunge în căsuţa visurilor lui, de la ţară, Florin Călinescu dă hainele de lux pe cele de grădinar sau de pescar. Actorul detine o gospodarie impresionanta la Babana, judetul Arges. Acolo se bucura de liniste si are grija de animalele care ii sunt atat de dragi.

Am o gopodarie cu purcei, rate, bibilici, gaste. Am si o vulpe pe care nu am prins-o inca, din spatele casei. Eu de mai multi ani de zile traiesc in felul acesta si nu mi se pare ca este ceva special. Nu am perceptia unui apartament sau a unei garsoniere, stau pe pamant si ies mereu in curte”, a declarat Florin Calinescu.

“In comuna Babana s-a nascut tata si aici mi-am petrecut o buna parte a copilariei. Ocupat cu viata la tara, am mai slabit. Am o gospodarie cu multe animale: 83 de gaini, 5 porci de Bazna, doi baieti si trei fete, 42 de bibilici, 9 gaste, doi caini lupi si doi Schnauzeri pitici.

Am avut si capre cu iezi, dar iedul s-a facut mare si l-am dat pentru ca se tinea de rele”, a mai spus Florin Calinescu. Actorul si-a amintit cu drag de copilarie si este ingrijorat de soarta copiilor din zilelele noastre, care nu se mai bucura de natura si jocuri energice ca alta data.

„Cu trecerea vremii, ma gandesc la multe lucruri din copilarie. De exemplu, de ce nu mai e zapada si loc de sanius. Noi ne dadeam cu sania aproape de casa si aveam grija doar sa nu treaca vreo masina. Si nici nu prea treceau masini pe atunci. Acum, pentru a merge la zapada, esti nevoit sa pleci la munte sau undeva departe de casa.