Românca măritată cu milionarul care deţine Statuia Libertăţii, declarații uluitoare! Cum e viața alături de american

Românca măritată cu milionarul care deține Statuia Libertății din New York a făcut declarații uluitoare despre relația pe care o are cu afeceristul. Cum se înțeleg cei doi!

Cum e viața româncei măritată cu milionarul care deţine Statuia Libertăţii
Iasmina Milutinovici-Hill este o tânără din Timișoara care s-a făcut remarcat după ce s-a căsătorit cu milionarul Bradford Aaron Hill, bărbatul care deține Statuia Libertății din New York. Deși diferența de vârsta este una mare, cei doi au reușit să treacă peste problemele apărute și să le arate tuturor că se iubesc cu adevărat.

Iasmina, în vârstă de 30 de ani, are deja un copil alături de Bradford Aaron Hill, în vârstă de 64 de ani. Băiețeleul poartă numele de Michael, are vârsta de doi anișori, iar anul acesta va avea un frățior, căci mama lui este însărcinată pentru a doua oară.

După ce a anunțat că va fi mămică pentru a doua oară, Iasmina Milutinovici-Hill, românca măritată cu milionarul care deţine Statuia Libertăţii din New York, a venit în România să bucure de veste alături de familia ei.

Iasmina Milutinovici-Hill trăiește o poveste de dragoste perfectă cu americanul mai în vârstă cu 34 de ani decât ea, și a făcut declarații uluitoare, fiind invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

”Ne-am întâlnit la muncă şi ne zâmbeam de fiecare dată când ne intersectam. Într-o zi şi-a făcut curaj şi m-a invitat la un concert al cântăreţei Katy Perry. M-am simţit uimitor cu un bărbat care este cu mult mai în vârstă decât mine“, a declarat Iasmina.

Iasmina susține că vârsta nu a reprezentat niciodată un impediment în relația lor: ”Vârsta nu a fost niciodată o problemă, pentru că eu am mai avut relaţii cu bărbaţi mai mari. Tinerii sunt plictisitori!” .

Soția milionarului Bradford Aaron Hill va naște pentru a doua oară
Timișoreanca a devenit celebră în 2018, când s-a căsătorit cu milionarul Bradford Aaron Hill, iar pozele de la nunta lor au făcut înconjurul lumii. Românca a ajuns la New York în 2014 și a lucrat la compania deținută chiar de cel care avea ulterior să-i devină soț.

Acum, cei doi au deja un copil de doi ani și unul pe drum. Iasmina Hill nu mai are mult până își va strânge copilul în brațe, însă cu toate acestea, nu a dezvăluit încă dacă este fetiță sau băiețel. Vedeta a anunțat sarcina în timp ce era cu fiul și soțul său în vacanța din resortul Beaver Creek, situat în apropiere de Avon, Colorado.
Tânăra care i-a cucerit inima americanului, care mai are doi copii din prima căsnicie! Aceasta spune că își dorea atât de mult ca fiul ei să mai aibă un frățior sau o surioară, încât a primit vestea abia atunci când s-a dat bătută și a început să se gândească serios la un tratament specific aducerii pe lume a unui copil.

Milionarul american Bradford Aaron Hill este extrem de fericit din ziua în care soția i-a spus că va deveni din nou tătic.