Acum 5 luni a fost operata de o boala grava, apoi a facut tratament si parea ca s-a vindecat. Mesajul postat acum de Rona Hartner este emotionant

Rona Hartner a trecut printr-o perioada grea. Actrita a fost diagnosticata cu cancer si a trecut prin mai multe tratamente cu chimioterapie pentru a stopa evolutia bolii.

Rona Hartner, in varta de 46 de ani, a postat un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook in care le transmite fanilor, cu alte cuvinte, ca este curajoasa si luptatoare si nu se da batuta: „Nu am chef sa fiu bolnava , nu am chef sa fiu victima, nu am chef sa mi se planga de mila . Victoria este a lui Dumnezeu, dar eu profit de aceasta victorie in fiecare zi! Aleluia! Vreau sa fiu cu chef de viata. Hopa atitudine!” -a scris Rona Hartner pe Facebook.

Rona Hartner a fost operata in luna februarie, in Romania, dupa ce a ajuns de urgenta la spital acuzand dureri puternice. Atunci i-a fost indepartata o tumoare de natura cancerigena de la colon, iar in luna aprilie a trecut, din nou, printr-o noua interventie chirurgicala.

Loading...