Monica Pop, dezvăluiri neașteptate despre soțul ei. ”Noi nu am avut relații de genul ăsta”

Monica Pop E1541146886393

Monica Pop, cel mai cunoscut medic oftalmolog din România, vorbește pe larg despre experiențele sale profesionale care au marcat-o, dar și despre relația cu soțul și fiica sa.

Monica Pop recunoaște că a fost și este o persoană deloc ușor de controlat, care a făcut intotdeauna doar cum a crezut că este mai bine. Aceasta susține că până și mama ei, atunci când s-a căsătorit, l-a avertizat pe cel ce avea să-i devină soț de felul ei de a fi. Și pentru că meseria este cea mai mare iubire ei, Monica Pop declară că mare parte din viață și-a petrecut-o în spital.

‘Noi nu am avut relații de genul ăsta, să ne impunem unul altuia ceva. El știa foarte bine că eu lipsesc mult de acasă. A fost o perioadă în care fiica mea era la o școală privată și știm prea bine că nu-i ușor, salariile medicilor sunt foarte mici. Și făceam și câte zece gărzi pe lună pentru a putea s-o ținem la școală. Dar mie îmi și plăcea, am fost și sunt îndrăgostită de partea de urgență a meseriei ăsteia’, mărturisește Monica Pop în cadrul emisiunii ‘Refresh by Oana Turcu’, de la Antena Stars.

Monica Pop s-a confruntat cu probleme la colon şi a crezut că este vorba despre ceva uşor, însă a greșit și a regretat amarnic. „Având nişte simptome m-am diagnosticat singură cu colon iritabil. Oamenii se zbat să îşi facă meseria aşa cum trebuie. Când am ajuns într-un stadiu… am făcut peritonită şi era.. în orice caz, era un cancer de col, o stare care dura de cel puţin un an. Am greşit efectiv. O prietenă îmi spunea să fac o radiografie. Simptomele cedau şi era în regulă, dar nu a fost un comportament aşa cum ar fi trebuit să fie. Am greşit şi nu sfătuiesc pe nimeni să facă aşa! Niciodată, indidferent cine e’, a spus Monica Pop la Antena3.

Loading...