ULTIMELE IMAGINI CU CRISTINA ȚOPESCU!

Cristina Țopescu a fost găsită decedată duminică, în propria casă. Ea nu mai fusese văzută de aproximativ trei săptămâni, de către vecini. Ultimele imagini cu ea în viață au fost surprinse de o prietenă apropiată, alături de care a petrecut Crăciunul.

Loading...

Prietena alături de care Cristina Țopescu și-a petrecut Crăciunul este persoana care îi administrază  pagina de Facebook și tot ea a fost cea care a sunat la 112. Aceasta a postat mai multe imagine cu jurnalista, din ultima seară petrecută împreună și le-a însoțit de un mesaj dur. „Așa să o țineți minte! NIMENI NU TE-A IUBIT, Cris! Pentru toți ai fost un TROFEU.  Doar cățeii tăi, copiii tăi…”, spunea mesajul postat

Cristina Țopescu, accident vascular

Potrivit ultimelor informații, jurnalista nu a făcut infarct așa cum s-a crezut, ci a avut o comoție cerebrală. În urma primelor investigații s-a arătat că inima nu i-a fost afectată.

Cristina Țopescu a fost găsită în pat, în hainele în care dormea și era acoperită cu o plapumă. Se crede că moartea a survenit în somn. Cristina Țopescu era singură în casă, alături de ea au fost doar câinii acesteia.

Loading...