COSTIN MĂRCULESCU, ACUZAȚII GRAVE

Costin Mărculescu a lansat acuzații grave la adresa lui Ștefan Bănică după moartea Cristinei Țopescu!

Loading...

Actorul a afirmat public despre fostul iubit al regretatei prezentatoare că i-a făcut viața un calvar în perioada în care formau un cuplu. Fiica comentatorului Cristian Țopescu a fost întotdeauna discretă în legătură cu viața sa personală.

Costin Mărculescu îl acuză pe Ștefan Bănică Junior că a bătut-o pe Cristina Țopescu

Costin Mărculescu a avut o reacție tranșantă la adresa lui Ștefan Bănică Junior la scurt timp după ce a aflat că a murit Cristina Țopescu. Încisivul artist a așternut pe o rețea de socializare că, pe vremea când erau iubiți, acesta a snopit-o de mai multe ori pe moderatoarea de emisiuni TV. Mai mult, el a amintit că regretata vedetă nu este singura care a fost victima violenței domestice: Nadia Comăneci, dar și fostele iubite și fostele soții ale lui Ștefan Bănică ar fi avut parte de același tratament dur.

A murit inegalabila jurnalistă și om de televiziune CRISTINA ȚOPESCU, fata CELEBRULUI CRISTIAN ȚOPESCU. Cineva a spus acum la TV că nu a venit nimeni să îi aprindă o lumânare. Să vină să îi aprindă colegul meu ȘTEFAN BĂNICĂ Junior, care atunci când erau iubiți, în anii 1993, a bătut-o de zeci de ori, inclusiv, în public, ca și pe Nadia Comăneci și toate celelalte iubite și soții”, a scris Costin Mărculescu pe pagina lui oficială de Facebook.

În spatele camerelor de filmat, Cristina Ţopescu a fost mereu extrem de discretă. Nu a fost căsătorită niciodată, însă presa a scris la un moment dat despre relaţiile pe care le-a avut cu analistul politic Dan Andronic, dar şi cu actorul Ştefan Bănică Junior.

Cristina Ţopescu şi-a descoperit pasiunea pentru jurnalism odată cu Revoluţia din ’89. Pe 19 decembrie 1989 când, tânăra ce refuzase să facă parte din comunism şi încercase să fugă din ţară, a fost eliberată din închisoare, ţara ei începea lupta pentru libertate.

Loading...