Tatăl Anei Maria, tânăra mamă moartă, mesaj la o zi de la înmormântarea fiicei! „Alții s-au supărat”

Durere din ce în ce mai mare în familia Anei Maria, tânăra de 19 ani din Brăila moartă la o lună după ce a născut. Este prima zi fără ea acasă. Joi a fost condusă pe ultimul drum, iar astăzi părinții și iubitul fetei se lovesc de cea mai fruntă realitate: Ana nu mai este!

De dimineață, tatăl Anei Maria a publicat un mesaj sfâșietor pe pagina sa în care a vorbit despre prima zi fără fata lui acasă. De asemenea, bărbatul a dorit să transmită un mesaj și pentru cei care au fost prezenți la înmormântare, dar s-ar fi supărat pentru că el nu a apucat să stea de vorbă cu fiecare. 

„Fata mea, ieri m-am despărțit de tine, azi când m-am trezit nu pot să cred că nu mai ești. Îmi cer scuze oamenilor care au venit, neamurilor, că nu am putut să stau cu toți și am auzit că alții s-au supărat. Numai eu știu ce este în sufletul meu ca tată”, a scris tatăl Anei Maria. 

După ce Ana Maria a murit la o lună de când a devenit mamă, este anchetă la spital. Famili acuză medicii că nu au acționat și ar fi tratat-o pe fată superficial. Necropsia a scos la iveală faptul că Ana Maria a murit din cauza septicemiei, deoarece în uterul acesteia fusese lăsată o bucată de placentă care s-a infectat. „Mi-a spus așa (n.r. după necropsie): am găsit în uter resturi, au fost lipite de uter și au necrozat și au afectat ovarele, trompele, s-a extins și la alte organe”, a povestit mama Anei Maria. 

Autoritățile urmează să desfășoare acum o anchetă pentru a stabili cine este vinovat de tragedia din familia Anei Maria. 

Vezi si – Tatăl Anei Maria, tânăra de 19 ani din Brăila, moartă după ce a născut, sfâșiat de durere la căpătâiul fiicei: „A venit lume la tine”

Loading...