Acuzaţii GRAVE ale mamei. Tatăl băiatului, ANCHETAT după ce baietelul de 8 ani a fost gasit fara suflare

Copilul de 8 ani din Constanţa dispărut de aproape o săptămână a fost găsit fara viata într-un bazin de colectare a dejectiilor. Mama lui Iulian Biţică a făcut acuzaţii grave la adresa tatălui băiatului, iar acesta ar urma să fie dus astăzi la detectorul de minciuni. Decizia Poliției a venit cu puţin timp înainte de a fi găsit copilul, după ce mama disperată a susţinut că nu este exclus ca însuși tatăl lui Iulian să fie implicat în dispariția micuțului.

Femeia consideră că vinovat de dispariţia fiului ei este chiar tatăl acestuia. Ea spune că bărbatul a vrut să se răzbune pe ea şi de aceea l-ar fi dat intenţionat de acasă pe băieţel. De când s-au despărţit, mama spune că nu a fost lăsată să îşi vadă copilul, iar acesta este ameninţat şi batut fără milă de tatăl lui.

Şi locuitorii din Pecineaga susţin că tatăl băiatului a anunţat cu întârziere dispariţia copilului, Iulian fiind de negăsit de dimineaţa. Apoi, spun oamenii, când autorităţile, dar şi localnicii au plecat la căutări, el a stat în faţa crâşmei din centrul comunei, a băut şi a fumat.

„Noi am trecut de mai multe ori prin centrul comunei şi ne-am întrebat cum poate să stea omul ăsta să sprijine gardul crâşmei când ar fi trebuit să rupă pământul. Culmea este că la căutări au participat şi copii din comună, numai el nu”, mărturiseşte un bărbat care locuieşte în Pecineaga.

Iulian provine dintr-o familie dezorganizată, cu doi copii, el mai având o soră. Părinţii lor, care nu au fost niciodată căsătoriţi, trăiesc de pe o zi pe alta. Mama lor lucrează vara la un hotel, iar tatăl lor cu ziua.

Loading...