Victor Ponta anunță că “nu mai sunt bani de salarii!” Avertisment dur pentru Guvern

Fostul premier al României, Victor Ponta anunță că “nu mai sunt bani de salarii!”. Liderul Pro România a lansat un avertisment dur atât pentru Guvern, cât și pentru candidații la alegerile prezidențiale. Acesta susține că nu mai sunt bani pentru salarii în mai multe instituții ale statului și că dacă nu se iau măsuri vom avea din nou o criză economică, una cât se poate de serioasă și care va afecta multă lume.

Loading...

Victor Ponta anunță că “nu mai sunt bani de salarii!”

“S-au dus in prapastie. Au gaura de 11 miliarde de lei. Fiecare zi amanata ne costa mult, le-am spus că este un buget mincinos, au trecut, au votat, acum in august nu au bani de salarii, daca ati mintit in martie nu era normal sa nu aveti bani. Suntem ca in 2009, exact toate semnele, ca la o boala, daca vezi deficit bugetar, balanta comerciala, ai incasari mai mici 2009 scrie pe noi.Și atunci era campanie si nimeni nu spunea ca sunt probleme nu era lapte si miere. Dăncila, Iohannis, Barna, Tariceanu, vreti sa ajungeti ca Basescu in 2010″, a spus Victor Ponta. Liderul Pro România a anunțat că partidul pe care îl conduce ar putea susţine guvernul dacă acesta va fi restructurat şi dacă PSD vine cu un alt program, nedorind neapărat să intre în Executiv.

Victor Ponta anunță că “nu mai sunt bani de salarii!” Victor Ponta
Victor Ponta nu vede cu ochi buni situația economică a României. Sursa foto – facebook

Ce mesaj a avut Ponta pentru actualul Guvern

“Au fost trei propuneri concrete pe care eu le-am făcut şi pe care ALDE, după o perioadă în care nu s-au pronunţat, miercuri au spus că le susţin. Anume, un alt guvern. Restructurat nu înseamnă pleacă Ionescu de la PSD şi vine Popescu de la PRO România, că nu am rezolvat nimic. Un alt guvern înseamnă nu doar ministere mai puţine, mai puţine agenţii şi nişte idei guvernare prin care să te apuci, cu riscul că pierzi alegerile, dar să reformezi într-adevăr Ministerul de Interne, să reformezi într-adevăr partea de sănătate, de educaţie, fonduri europene.Al doilea lucru pe care l-am cerut, un alt program de guvernare cu nişte idei realizabile. Nu se poate să tot promiţi, au tot promis, dăm bani, facem tot, s-au dus în prăpastie, au după şase luni deficit mai mare decât am avut noi după un an întreg”, a mai spus Victor Ponta care a precizat și că a treia propunere a fost un candidat comun la alegerile prezidenţiale.

Loading...