Andreea Marin a vrut sa se sinucida! Ce s-a intamplat cu vedeta

Viata de vedeta nu este usoara, chiar daca unele personalitati mondene afisaza mereu zambete. Greutatile sunt la tot pasul si sunt coplesitoare.

Loading...

La fel s-a intamplat si cu Andreea Marin care s-a gandit la sinucidere. Vedeta a facut anuntul despre gandurile negre. A acordat un interviu pentru Antena Stars in care a vorbit despre o perioada neagra din viata ei.

Artista sustine ca nu putea suporta ce simte. Andreea Marin, care a aparut la iUmor, a vrut sa isi ia viata din cauza unor suplimente. Era depresiva si a apelat la ajutorul specialistilor. Acestia i-au recomandat niste pastile care, in loc sa o ajute, i-au facut mai mult rau.

Andreea Marin s-a gandit la sinucidere?

„A fost o perioadă foarte grea. Ba chiar am ajuns în punctul în care să mă gândesc la un gest extrem, eu persoana atât de puternică în ochii celorlalţi. Eram într-o perioadă în care, din afară părea foarte bună, aveam un copil de un an şi ceva, casă, masă şi tot ce aş fi avut nevoie.

Teoretic, nu aveam de ce să fiu tristă, dar fiecare om le ştie pe ale lui. A fost foarte greu, am ajuns să nu mai pot controla furtuna din mine, să mă simt foarte rău, deloc motivată să merg mai departe. A fost cumplit”, a povestit Andreea Marin.

Andreea Marin, in depresie

„Eram după o naştere şi am trăit această depresie postnatală. Desigur, erau şi nişte motive personale. În acea perioadă a avut loc şi pierderea Mădălinei Manole. Eu nu realizam că trăiesc o depresie, de obicei depresivul nu ştie şi nu acceptă să i se spună că asta trăieşte.

I se pare că e arătat cu degetul şi că este privit ca un nebun. Nimănui nu-i place să i se pună o astfel de etichetă”, a mai spus Andreea Marin, care la inceputul anului a avut probleme de sanatate grave la un picior.

Loading...