Dumnezeule, ce gest fabulos a făcut Gigi Becali! Uite ce sumă i-a dat unei bătrâne care-şi creşte nepotul abandonat de părinţi! Citeşte o poveste cutremurătoare!

Gigi Becali, extrem de generost cu o bătrână! Uite ce sumă i-a dat când a găsit-o în faţa „palatului”.

Loading...

DISTRIBUIE
acest articolDIMENSIUNE
TEXT ARTICOLAa –Aa+

Faptele bune ale lui Gigi Becali determină din ce în ce mai mulţi români nevoiasi să se ducă la „palat” cu gândul că vor găsi sprijinul celui mai generos bărbat din România.

Şi cum în ultima perioadă milionarul a făcut acte de caritate în fiecare zi, zeci de oameni cu poveşti cutremurătoare de viaţă îl aşteaptă, plini de speranţă, pe finanţatorul Stelei, în faţa proprietăţii acestuia de pe Aleea Alexandru.

Chiar în aceste momente, câţiva cetăţeni, bărbati şi femei deopotrivă s-au aşezat pe iarbă, în faţa palatului şi şi-au exprimat speranţa că vor fi ajutaţi de finanţatorul Stelei.

Ne ajută, cum să nu ne ajute dânsul? E generos si sufletist. Ii e milă de noi, de amărâţi şi mereu ne dă câte ceva, cât consideră dânsul că merită fiecare. Stăm cât trebuie aici, acum s-a încălzit, a venit vara„, ne-a spus un cetăţean care îl aşteaptă, cu lacrimi în ochi pe Becali.

Gigi Becali, extrem de generost cu o bătrână! „Nu mai există în România un asemenea suflet”

Ei bine, chiar înainte de ziua lui, milionarul a făcut un gest fabulos pentru o vârstnică pe care a găsit-o în faţa proprietăţii lui, cu nepoţelul în braţe. Micuţul în vârstă de trei ani a fost abandonat de părinţii lui, care au plecat din ţară şi nu au mai dat niciun semn de viaţă de doi ani, sarcina creşterii copilului revenindu-i pensionarei.

Cu lacrimi în ochi, aceasta i-a spus lui Gigi Becali că are o pensie mică şi a adunat restanţe de 3000 de lei la întreţinere. Finanţatorul Stelei a fost impresionat că, în ciuda problemelor financiare, băieţelul era curat şi bine îmbrăcat şi a felicitat-o pe femeie pentru modul în care l-a crescut. Apoi, fără ezitare, a scos portofelul şi i-a înmânat vârstnicei 5000 de lei.

Nici n-am mai avut puterea să spun un mulţumesc clar, de emoţie. Am început să plâng de fericire şi nu pot să vă spun cât sunt de bucuroasă că, între atâţia oameni răi, există raza aceasta de lumină în persoana domnului Gigi Becali. Nu mai există în România un asemenea suflet„, a povestit femeia.

Sursa articol – stirilekanald.ro

Loading...