Dormitor, dressing, baie, bucătărie… totul numai lux! Oana Zăvoranu și soțul ei își arată casa

Dormitor, dressing, baie, bucătărie… totul numai lux! Oana Zăvoranu și soțul ei își arată casa. Incedibil ce și-a pus în vasul de toaletă! Cum arată vila celor doi în interior:

Loading...

Oana Zăvoranu și partenerul ei de viață, Alex Ashraf, își arată vila în care locuiesc în cadrul unei emisiuni de televiziune.

“Vreau sã vã spun cã sunteţi primele persoane pe care le primim cu toatã dragostea în casã şi pe care le ducem în toate cotloanele”, le va mãrturisi Oana Zãvoranu Oanei Turcu şi lui Cristian Brancu. De la dormitor, la dressing, la bucãtãrie şi chiar şi în baie amenajatã special de Oana, nimic nu le scapã ochilor curioşilor, care vor cerceta în amãnunt totul şi le vor pune o mulţime de întrebãri indiscrete gazdelor.

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai mediatizate vedete din showbiz-ul românesc. Ea a fost căsătorită cu cântărețul Pepe, iar acum formează o familie cu Alex Ashraf, cu care s-a cununat religios în toamna acestui an. În urmă cu scurt timp, Oana Zăvoranu a provocat o adevărată isterie după ce a decis să-și împartă hainele și accesoriile celor nevoiași.

Vasul de toaletă din casa Oanei Zăvoranu este plin cu luminițe colorate:

Sursa: libertatea.ro

CITESTE SI: Lux și opulență la Romanița Iovan acasă. Creatoarea de modă are o vilă de poveste, iar în interior are numai mobilier din lemn masiv și piese unicat!

Creatoarea de modă Romanița Iovan are o vilă de poveste, cu obiecte de lux, multe dintre ele piese unicat.

Aceasta are parte, acasă, de tot confortul pe care și l-ar putea dori cineva, dar și de lux în adevăratul sens al cuvântului.

Vila din Primăverii, unde vedeta a locuit cu fostul său soț, regretatul pilot Adrian Iovan, și unde au fost călcați de hoți.

Ce opulență la Romanița Iovan acasă. Mobilier din lemn masiv și piese unicat | FOTO

Cuplul Iovan a intrat în atenția presei în octombrie 2005, când Bogdan Iancu, un hoţ care a intrat prin efracţie în locuinta acestora din Bulevardul Primăverii, a fost împuşcat de Adrian Iovan. Incidentul a provocat un imens scandal.

Reședința din Primăverii este una de vis și care a costat foarte mulți bani, după cum mărturisea chiar creatoarea de modă într-un interviu.

Ce opulență la Romanița Iovan acasă. Mobilier din lemn masiv și piese unicat | FOTO

Romanița și-a proiectat casă cu patru niveluri (subsol, parter, etajul unu, etajul al doilea și terasă) pe o suprafața de 100 mp. Arhitectura reproduce la scară mică un palat austriac, iar mobila este din lemn masiv, pictată sau împodobită cu aur și argint, lucrată la manufacturi din Italia ce produc doar unicate și piese Limited Edition. Vila este construită în stil neoclasic, care are legătură cu prezentul, dar și cu trecutul, creatoarea ocupându-se special de fiecare piesă de mobilier. Casa ar fi costat-o pe Romanița peste 1.000.000 de euro.

Canapelele sunt tapițate cu mătase Faberge roșu-cardinal și împodobite cu puf de struț.

Ce opulență la Romanița Iovan acasă. Mobilier din lemn masiv și piese unicat | FOTO

Mobilierul din salonul de la parter, lucrat din cireș masiv ornamentat cu argint, a fost executat la atelierele Provasi. Acestea sunt celebre în toată lumea pentru că au mobilat palatul țarului Nikolai din Sankt Petersburg.

Ce opulență la Romanița Iovan acasă. Mobilier din lemn masiv și piese unicat | FOTO

Mobila din dining este făcută tot la comandă și este lucrată în stil baroc de Meroni, un alt producător specializat pe mobilier pictat.

Pereții de lângă scară sunt tapetați cu fotografii ale creatoarei de modă de pe vremea când era manechin.

Covoarele sunt și ele scumpe, unul de Bukhara și celălalt afgan.

Romanița Iovan, care are un băiat pe nume Albert din mariajul cu Adrian Iovan, este mare pasionată de păpușă de porțelan, având peste 40, pe care le-a adus din toată lumea.

La etajul întâi se află și livingul mobilat cu piese unicat produse de atelierele Provasi și Meroni. Romanița iovan are numeroase tablouri semnate de Sabin Bălașa, cu care a fost bună prietenă. la etajul doi se află dormitorul.

Sursa: libertatea.ro

Loading...