Simona Gherghe împlinește 17 ani de la prima emisie la Antena 1. Imagini de colecție, făcute publice de prezentatoare.

Data de 15 aprilie este una importantă pentru Simona Gherghe. Este ziua în care frumoasa prezentatoare aniversează 17 ani de la prima ei emisie, la Antena 1.

Cu acest prilej, Simona Gherghe a transmis un mesaj emoționant, în care se uită în urmă, la anii care au trecut de atunci. Tot odată, a făcut publice și niște imagini de colecție, din trecut și din prezent.

„15 aprilie 2002, prima mea emisie la Antena 1, la pupitrul știrilor. Sunt fix 17 ani de atunci. Am copilărit ceva…😊 și, dacă mă gândesc la cât e de mobilă piața asta media, e chiar un record. Am mai spus-o, dacă n-am simțit să plec, înseamnă că mi-a fost bine aici. Am selectat câteva fotografii din acești 17 ani și îmi dau seama că au fost buni cu mine. Nu ușori, și cu dezamăgiri sau enervări, dar, dacă trag linie, e de bine. Și asta e cel mai important. Mulțumesc, ANTENA 1, pentru relația asta lungă și frumoasă! Și, mai ales, va mulțumesc vouă, celor de acasă, pentru că m-ați primit în sufletele voastre cu atâta căldură! ❤️”, a fost mesajul Simonei Gherghe.

Simona Gherghe este însărcinată a doua oară

În prezent, Simona Gherghe a luat o pauză de la emisiunea „Acces Direct”, pe care momentan o supervizează Cristina Cioran. Simona Gherghe se află în concediu maternal, fiind însărcinată cu al doilea ei copil: un băiețel!

Sursa spynews.ro

Loading...